Elisabeths Hälsostege – vecka 7

Denna veckan har jag yogat mer än förra. Är mycket skönare att få till mer styrka. Det gör att jag slipper problem med ryggen som annars kommer av att bära på bebis samt av att sova som en stel pinne när jag har henne bredvid mig i sängen. Yogan gör även kroppen smidigare och det finns oändliga variationer på positioner för att hela kroppen ska få träning och stretch. Ibland får jag sällskap av Alma intill mattan 🙂

20140317-104249.jpg

Något Alma verkar gilla så är det att ligga i min famn samtidigt som jag gör knäböj, så ett par såna har det också blivit, vilket känns i lår och rumpa!

Jag känner verkligen att träningen ger resultat. Dels känner jag mig starkare och har bättre balans, dels har midjemåttet minskat med 8cm! Jag kan numera knäppa mina favoritjeans, men det är supertajt, så jag får vänta ett tag till innan jag faktiskt använder dem.

Även vågen visar att det går åt rätt håll, men det är inte lika viktigt för mig som hur det KÄNNS. Jag vill vara nöjd med vad jag ser när jag tittar i spegeln och hur kläderna sitter. Framförallt vill jag känna att jag orkar med vardagsrörelser och så småningom även mina arbetsuppgifter.

Tillbaka till startsidan för Elisabeths Hälsostege

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s