Kostrådgivning

Kostrådgivning för ett lättare, sundare liv!

Vi erbjuder dig eller ditt företag en bättre hälsa genom viktminskning fastare kropp och ett sundare liv. Vi vänder oss till alla som vill göra något åt sin kropp/ livsstil kvinna eller man. Vi följer dig för att du ska nå dina mål och få ett bestående resultat.IMG_3546

Livsstilsgrupp/Viktminskning

Detta ger dig en möjlighet att förändra/förbättra dina vanor och invanda beteenden medhjälp av olika ”verktyg” som vi skall förmedla till dig! Vi träffas i 10 veckor, en gång per vecka. Vi börjar varje tillfälle med fysisk aktivitet i form av vattengymnastik och fortsätter med teori (diskussioner och föreläsningar m.m). Under teorin kommer vi servera en välkomponerad frukost eftersom vi anser att frukosten är en viktig del för att orka och kunna förändra sina vanor. Det kommer också vara två enskilda samtal där vi diskuterar personliga målsättningar.

Vågar Ni låta bli att ta denna chans?

– För föräldrar som vill lära sig grunderna till en bra kost och vilka fällor man ska akta sig för när det gäller barns behov.

Vi håller föreläsningar

– I föreningar till ledare, föräldrar och tränande barn. För att få förståelse för hur stor betydelse mat har för att träningen ska ge det du tänkt dig eller 

– För tjejgruppen eller företaget på frukostmötet eller en hel eftermiddag, välkommen med ditt förslag. För att du ska orka hela matchen.

IMG_0244

Kostrådgivare i Friskvårdspoolen

Anna Hjertstedt – driver Friskvårdspoolen och föreläser för föreningar och företag om kost. ”På senare tid har intresset ökat oerhört mycket för kost i alla åldrar, jag ser också att intresset för en bättre kost bland småbarnföräldrar har ökat så vi har haft flera föreläsningar för den målgruppen. En sund kost ger att piggare liv och en friskare kropp som håller livet ut.”

Elisabeth Helander – Certifierad massör samt spaterapeut i Friskvårdspoolen. Har jobbat som kostrådgivare inom flera projekt och mot privatpersoner.

Boka en träff (1h) för 495kr eller 3*1h för 1200kr.